BIM-Coördinator/Werkvoorbereider

(32-40 uur per week, m/v)

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wij helpen je graag verder in je persoonlijke ontwikkeling en geven je carrière een zetje. 

Wil jij betrokken zijn bij de ontwikkeling, bouw en nazorg van utiliteits- en woningbouwprojecten? Wil je integraal werken, dus van aanbieding tot en met realisatie betrokken zijn bij een project? En wil je dit doen in een dynamische en inspirerende werkomgeving met leuke en enthousiaste collega’s? Laat het ons weten. Dit is wellicht dé kans om met de juiste kwaliteiten op termijn door te groeien.

 

Wie ben jij?

Giesbers zoekt altijd naar nieuwe ideeën en dus ook naar creatieve gedreven collega’s. Je bent enthousiast, flexibel en wendbaar en je kunt je werk zelfstandig uitvoeren. Je vindt het leuk om in diverse projectsamenstellingen te werken. Je vindt het fijn dat er geen hokjescultuur bestaat en dat de organisatie plat georganiseerd is.

Wat ga je doen?

Als BIM-Coördinator/Werkvoorbereider zorg je voor alle voorbereidende werkzaamheden op plantechnisch, logistiek en bouwtechnisch gebied in de ontwikkel-, voorbereidings- en uitvoeringsfase van een project. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • het zelfstandig organiseren van complete en/of omvangrijke projecten;
  • het aanspreekpunt zijn voor de gehele projectgebonden engineering en daaraan gekoppelde disciplines;
  • het uitwerken van effectieve en gedetailleerde werkmethoden op basis waarvan de uitvoering van het project zo efficiënt mogelijk kan plaatsvinden;
  • het inkopen van materialen en het vastleggen van partners;
  • het opstellen van een projectanalyse en het voorstellen van eventuele alternatieven en optimalisaties;
  • het opstellen van diverse planningen;
  • het controleren en coördineren van diverse 3D-modellen van architect, constructeur, leveranciers en partners.

Waarom jij?

  • Je bent een BIM-Coördinator/Werkvoorbereider in hart en nieren.
  • Je hebt ervaring met het werken in een BIM-omgeving.
  • Je hebt minimaal HBO-niveau met studierichting Bouwkunde en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de bouwwereld.

Waarom wij?

Onze bedrijfscultuur is nuchter, open en informeel, kwaliteitsbewust en positief kritisch. We zijn oprecht betrokken en geïnteresseerd in onze opdrachtgevers, samenwerkingspartners en elkaar. Wij vinden het belangrijk dat je je werk met plezier, betrokken en gemotiveerd kunt doen. Wat naar onze mening vooral het geval is als je je voldoende uitgedaagd voelt. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat je aan je ontwikkeling kunt werken d.m.v. het volgen van trainingen, opleidingen etc. Ons interne coachingsbeleid is een leidraad hiervoor.

We bieden jou een zelfstandige functie in een informele en technische omgeving. En daarnaast niet alleen een marktconform salaris, maar ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en andere voorzieningen conform CAO Bouw en Infra.

Enthousiast geworden?

En denk je dat jij de persoon bent die wij zoeken? Stuur dan je CV met een (korte) motivatie aan mevrouw Hsiao-fan Hsu (personeelsfunctionaris) hhsu@giesberswijchen.nl, onder vermelding van 'vacature BIM-Coördinator/Werkvoorbereider'. We zien je sollicitatie graag tegemoet.