Afgelopen zondag succesvolle feestelijke start verkoop Saksen Weimar Arnhem-Noord

Zondag 19 april jl. is de verkoop gestart van de 33 koopwoningen in al weer de 5e fase op Saksen Weimar in Arnhem. Tussen 14.00 en 17.00 uur was het Saksen Weimar café op het bouwterrein van fase 5 geopend voor belangstellenden. Het was een prachtige zonnige zondag met zeker 200 bezoekers. Er werden drankjes en hapjes geserveerd passend bij het seizoen en leuke activiteiten voor de kids georganiseerd. Op het bouwterrein hadden we de kavels uitgezet. Op deze manier was het voor de belangstellenden direct zichtbaar waar hun eventuele toekomstig droomhuis komt. De mensen liep rond over het terrein met de tekeningen onder de arm om vanaf hun droomkavel de plannen verder te bekijken. Met een wijntje of een biertje in de hand werd nog lang nagepraat met de 'toekomstige buren'. En dat terwijl de kinderen binnen werden vermaakt door Kinderdagverblijf ‘t Kuikentje uit Arnhem of buiten met voetballen, tikkertje spelen of touwtjespringen. De bezoekers van het Saksen Weimar café kijken met hoge verwachtingen en nog meer dromen terug op deze feestelijke middag, en wij? Wij zijn door de grote belangstelling natuurlijk nog enthousiaster om alle woondromen te verwezenlijken.

Saksen Weimar in Arnhem-Noord is een gezamenlijke ontwikkeling van Giesbers en Vivare. Op Saksen Weimar komen in totaal 200 koopwoningen. In fase 1 zijn diverse bedrijfsruimten en 135 huurwoningen gerealiseerd.

https://oud.giesberswijchen.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/sw_fase_5_cafe_19_04_2015-78.jpg?itok=ogk2lHY9