De laatste 25 Saksen Weimar woningen

Op zondag 18 september aanstaande, tussen 12:00 en 15:00 uur, organiseren we voor de laatste keer een Saksen Weimar  Café op de bouwlocatie. Op die dag start de verkoop van fase 7 met 25 duurzame rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning in de prijsklasse tussen de € 287.500,- en € 555.000,- v.o.n.

Fase 7 wordt groen, groener, groenst
Tijdens het Saksen Weimar Café staat het team voor je klaar om je alles te vertellen over de ligging, de woningen en het vele groen in fase 7. Maar niet alleen de omgeving is heerlijk natuurrijk. Ook qua bouw wordt fase 7 groen, groener, groenst, want alle woningen worden gerealiseerd met een EPC = 0. Eigentijds, duurzaam en helemaal toekomst proof!

Gezellige middag
Zoals je gewend bent, kun je tijdens het Saksen Weimar Café genieten van een drankje en een hapje en zorgt kinderdagverblijf ’t Kuikentje voor knutselplezier voor de kids. Ben jij erbij? We hopen het van harte. Je vindt de ingang aan de Monnikensteeg tegenover de sportvelden van Valkenhuizen en er is voldoende parkeergelegenheid. Maar als je echt duurzaam bent, dan kom je natuurlijk op de fiets.

https://oud.giesberswijchen.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/sw_fase_5_cafe_19_04_2015-57.jpg?itok=ugSjNogN