Dubbel gefeliciteerd!

De eerste woningen in fase 4 van het project Saksen Weimar zijn opgeleverd. Als alles volgens planning verloopt zullen de laatste woningen begin juni worden opgeleverd en wordt ook fase 4 in zijn geheel bewoond. Gisteren was het voor de toekomstige bewoners van kavel 20 dubbel feest! De oplevering van hun woning was door de eigenaar geheim gehouden voor zijn vrouw, die ook jarig was gisteren. Bij een 'spontaan' bezoek aan de bouwplaats kon zij op haar verjaardag de sleutel in ontvangst nemen van hun nieuwe huis. Dit hebben we natuurlijk feestelijk omlijst, als kers op de taart hebben we de woning opgeleverd met '0' opleverpunten!

Fase 4 vormt de afronding van het zuidelijk deel van Saksen Weimar en bevindt zich aan de rechterzijde van de Laan van Saksen Weimar. De bewoners hebben hier een mooi uitzicht op de kazernegebouwen en het nieuwe park dat wordt aangelegd rondom de oude bunker.

https://oud.giesberswijchen.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/wp_20160411_14_34_18_pro.jpg?itok=hzzuuyy_