Kalliste en GiesbersWijchen partners in de Groene Vallei in Utrecht

Op vrijdag 13 maart jl. zijn wij door Kalliste Woningbouwontwikkeling als partner gecontracteerd voor de realisatie van het woningbouwproject ‘Wonen bij de Groene Vallei’. De afgelopen periode is samen met Mix architectuur intensief en efficiënt samengewerkt om vanuit de koperswensen het project uit te werken.

De succesvolle vraaggestuurde werkwijze WijzerWonen, in samenwerking met het Huislabel-concept van GiesbersWijchen, heeft het mogelijk gemaakt om de première (start verkoop) al eind deze maand plaats te laten vinden. Met het Huislabel-concept kunnen we concurreren met bouwconcepten van beursgenoteerde bouwbedrijven. Vanuit de Woonworkshops worden momenteel het plan, de woningen en de individuele keuzemogelijkheden, op aangegeven van geïnteresseerden, definitief vormgegeven.

Wonen bij de Groene Vallei
De 21 eengezinswoningen in het project ‘Wonen bij de Groene Vallei’ in Utrecht worden gesitueerd aan de Cacaoweg en de Derde Oosterparklaan in de gewilde woonwijk Leidsche Rijn, direct naast de basisschool ‘Op de Groene Alm’.
De woningen worden onder meer gekenmerkt door een ruime tuin en voldoende parkeergelegenheid. Er zijn drie verschillende woningtypen, hierbij wordt iedere woning door de koper en zijn woonwensen uniek!

Op 28 maart 2015 zal in het Informatiecentrum Leidsche Rijn de première (start verkoop) plaats gaan vinden. Alle ruim 150 woonworkshopdeelnemers hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Meer informatie wonenbijdegroenevallei.nl

https://oud.giesberswijchen.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/img_3469.jpg?itok=a8z7i3vm