Laatste woningen op Saksen Weimar krijgen een EPC=0

Groen, Groener, Groenst!

In september gaat fase 7 van Saksen Weimar in de verkoop. Fase 7 wordt de laatste fase op Saksen Weimar. Vandaar dat we graag iets bijzonders willen doen, als kers op de taart. De ontwikkelcombinatie Groene Treden heeft zich daarom als doel gesteld alle woningen in fase 7 bewust te verduurzamen door de zon als energiebron optimaal te benutten.
Saksen Weimar is al een duurzame wijk vanwege haar woonkwaliteit en door de opvang van het regenwater ten gunste van het oppervlakte water. De woningen zullen gerealiseerd worden met een EPC=0. Energieneutraal wonen en leven op Saksen Weimar, om zo de CO₂-uitstoot aanzienlijk te reduceren waardoor je als koper maandelijks veel geld bespaard op je energiekosten. Je woning voldoet hiermee aan de norm van 2021!
 
In fase 7 koop je een woning met een laag energieverbruik met behoud van comfort en behaaglijkheid. Dit scheelt je maandelijks ‘een volle boodschappentas’ aan kosten!

https://oud.giesberswijchen.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/nieuwkinderenfase7_groot.jpg?itok=ue_YXf5H