Mijlpaal Saksen Weimar fase 6: 75% verkocht

Op 31 januari is de verkoop van fase 6 op Saksen Weimar gestart. En nu al - anderhalve maand eerder dan verwacht - is de mijlpaal van 75% verkocht bereikt! Fase 6 bestaat uit 26 woningen. Er zijn er nu 20 verkocht en de resterende 6 zijn onder optie. Eind mei zijn naar verwachting alle woningen verkocht.

Geen één woning is hetzelfde, doordat iedere koper zelf de indeling en het uiterlijk van z’n woning bepaalt. Er is van alles te kiezen: klassieke of moderne architectuur, hoe de gevel er uitziet, het dak, het aantal slaapkamers, de indeling. Om nog niet te spreken van de extra’s zoals een veranda, een uitbouw en zo meer. Bijna alles kan. Een standaard woning bestaat niet op Saksen Weimar.

Nu fase 6 bijna ‘uitverkocht’ is, zal de start van de verkoop van fase 7 niet lang meer op zich laten wachten. Dit zijn 25 woningen, qua aanbod en architectuur en uitstraling gelijk aan fase 5 en 6.

Het verhaal van Saksen Weimar mag gerust bijzonder genoemd worden. Want geen enkel woningbouwproject in Arnhem was ooit zo succesvol. In 5 jaar tijd werd het voormalige kazerneterrein in Arnhem-Noord omgetoverd tot een gewilde woonwijk.

https://oud.giesberswijchen.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/052_saksen_weimar_2015.jpg?itok=fPYwv_95