Renovatie Drie Gasthuizen Arnhem kan van start

Gistermiddag hebben Angela Jansen, directeur-bestuurder van DrieGasthuizenGroep, en Harrie Heijmans, algemeen directeur GiesbersWijchen, hun handtekening gezet onder de overeenkomst voor de renovatie van woonzorgcentrum Drie Gasthuizen in Arnhem.

DrieGasthuizenGroep
Al generaties lang biedt DrieGasthuizenGroep senioren uit Arnhem-Noord en omgeving een verzorgde oude dag en stimuleert hen om optimaal en met zo veel mogelijk de regie in eigen hand aan de samenleving te blijven deelnemen. Met haar eeuwenoude historie als gasthuis in Arnhem en divers vastgoed in eigendom is DrieGasthuizenGroep een gecertificeerde zorgorganisatie met haar wortels diep verankerd in de lokale samenleving. DrieGasthuizenGroep ként haar doelgroep en staat dan ook dichtbij de ouderen en hun woon- en leefomgeving.

Met circa 1.000 betrokken en enthousiaste medewerkers en vrijwilligers levert DrieGasthuizenGroep het volledige pakket aan (para)(medische) zorg- en verpleegdiensten, in de eigen woning of in een appartement van DrieGasthuizenGroep.

DrieGasthuizenGroep biedt haar diensten in nauwe samenwerking met de familie, mantelzorgers en vrijwilligers in een kleinschalige omgeving. Het werkgebied is dan ook ingedeeld in genoemde woonzorggebieden. In deze geografisch kleine gebieden levert DrieGasthuizenGroep haar volledige dienstenpakket (van service tot intensieve thuiszorg) aan mensen die thuis wonen of in één van hun zorglocaties.

Oog voor vastgoed
Voor DrieGasthuizenGroep is zorg leidend en wonen komt daar direct achteraan. Om mensen zo lang mogelijk in hun eigen omgeving te laten verblijven, is prettig wonen essentieel. DrieGasthuizenGroep heeft dan ook oog voor het vastgoed dat zij beheert. Bij hen wonen mensen in een appartement dat doordacht is gebouwd met aandacht voor mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen wonen in een prettige sociale woon- en leefomgeving. Domoticavoorzieningen helpen daarbij. Dat zijn geautomatiseerde voorzieningen in huis, zoals bijvoorbeeld een spreek-, luister- én beeldverbinding met de verzorging of kranen en deuren die automatisch open en dicht kunnen.

De renovatie
Onze opdracht voor de renovatie omvat het verbouwen van de keuken, het renoveren van het centrale begane grondgebied met vide op de eerste verdieping, het schilderen en leggen van vloerbedekking in de gangen en het realiseren van een verbindingsgang tussen appartementencomplex Watergaerde en Drie Gasthuizen. Het project wordt in twee fasen uitgevoerd. De eerste fase moet eind juli 2015 opgeleverd worden en de tweede fase uiterlijk eind november 2015.

https://oud.giesberswijchen.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/wp_20150609_006.jpg?itok=5T95KfBd