Specialismen

Giesbers denkt niet meteen in bouwtechnische oplossingen. Maar helpt u allereerst het juiste antwoord te vinden op uw huisvestingsvraagstuk. Of het nu gaat om het opnieuw leven inblazen van een oude wijk, het realiseren van een nieuwe woonwijk of een onderkomen voor uw onderneming of instelling: Giesbers Ontwikkelen en Bouwen wil u als opdrachtgever met plannen op het gebied van huisvesting en gebiedsontwikkeling graag optimaal van dienst zijn.

Hoe we dat doen? Door mee te helpen duurzame oplossingen voor uw vraag aan te dragen. Door te zorgen voor een vlekkeloze en optimaal gestroomlijnde realisatie van elk project, tegen een zo laag mogelijke integrale kostprijs. Maar ook door een belangrijke rol te spelen als het gaat om het onderhouden, renoveren of revitaliseren van een project of gebied.

Blijvend van waarde

Daarbij staat ons uiteindelijk maar één doel voor ogen: om voor u een kwalitatief onderscheidende woon- en/of werkomgeving te verwezenlijken. Een omgeving die het antwoord vormt op de vraag van vandaag, maar ook zijn waarde behoudt voor de dag van morgen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij onze activiteiten op het gebied van ontwikkelen en bouwen onderverdeeld in de volgende specialismen: